Fabrika za preradu voće i povrća Class Comerc

Clas comerc proizvodi svoje proizvode od najkvalitetnijih sirovina po tradicionalnoj tehnologiji.

Za svoje proizvode su osvajali više puta nagrade na Novosadskom sajmu, 2010. godine zlatna nagrada sajma za ajvar od pečenih paprika, 2012. godine zlatna medalja za kečap i velika zlatna medalja za krem sa lešnikom bez šećera.


Fabrika za preradu voće i povrća Futura d.o.o

Godinama se preduzeće razvijalo osvajajući nove proizvode i tržišta, izrastajući u vodećeg proizvođača rena na teritoriji Republike Srbije. Danas se Futura bavi preradom povrća (pasterizacijom krastavaca, paprike, cvekle, mešane salate), proizvodnjom i preradom rena, proizvodnjom senfa, proizvodnjom kompota, marmeleda i voćnih nadeva.

Kvalitetom svojih proizvoda osvojili smo mnoge potrošače i osigurali mesto dobavljača kod najvećih proizvođača i distributera, a proizvodni pogon i magacin se nalaze u Feketiću.


Takođe u ponudi

U našem prodajnom asortimanu nalaziće se uglavnom prehrambeni proizvodi domaćih proizvođača, sa potencijalnim širenjem asortimana inostranih proizvođača. Proizvodima iz veleprodajnog asortimana možemo da redovno snabdevamo maloprodajne i veleprodajne objekate.

Naša vizija i želja jesu da svežina i ukusi domaćih bogatstva budu poznatiji i traženiji. Ne samo regionu, već celom svetu. Svu energiju unosimo u njih. Zalažemo se i iskonski želimo da uspemo u tome.Koferi za putovanja

Photo by Pok Rie from Pexels https://www.pexels.com/photo/coconut-trees-lined-near-sea-at-daytime-131423/

Bilo da su vam potrebni za poslovno ili turističko putovanje, dobro je imati jake i izdržljive kofere. U ponudi imamo vrhunske atestirane kofere sa garancijom od pet godina Holandskog i Nemačkog proizvođača.

Pojedini su atestirani na udarce, tumbanje stepenicama, neki imaju set rezervnih točkića ili točkiće posebno ojačane za upotrebu po neravnim površinama.

Kontaktirajte nas za informacije o zalihama i karakteristikama željenih kofera.


Torbe i neseseri

Iako haotične i često frustrirajuće, torbe i tašne su neizostavni pomoćnici moderne žene. Kako ih ima različitih modela, dezena, boja i veličina, ove svakodnevni heroine su sposobne da ponesu celu paletu rešenja za bilo koju goruću sutuaciju. Izbor se svodi na kompromis između kvaliteta izrade, upečatljivošću dezena ili flertujućeg šarma. Ali, šta ako vaš saborac možete imati sva tri atributa?

Oštroumno dizajnirane i ručno šivene, modni aksesoari iz Firence, Italia su deo naše ponude. Svi modeli su od prirodne kože. Trudimo se da broj različitih modela u ponudi raste, da za sve prilike i različite ukuse imamo po nešto.

Kontaktirajte nas za informacije o zalihama i detaljnim karakteristikama željenih atrakcija.

Prometheus Distribution