Putni program


Svim zainteresovanim zapošljenim licima i firmama, nudimo proizvode na više mesečnih rata. Na avansne i gotovinske uplate odobravamo popuste.

Torbe i tašne su neizostavni pomoćnici moderne žene, iako su haotične i često frustrirajuće. Kako ih ima različitih modela, dezena, boja i veličina, ove svakodnevni heroine su sposobne da ponesu celu paletu rešenja za bilo koju goruću sutuaciju. Izbor za kupoovinu nove torbe se uvek svodi na kompromis između kvaliteta izrade, upečatljivošću dezena ili flertujućeg šarma. Ali, šta ako vaš saborac možete imati sva tri atributa?

Oštroumno dizajnirane i ručno šivene, modni aksesoari iz Firence, Italia su deo naše ponude.

Kontaktirajte nas za informacije o zalihama i detaljnim karakteristikama željenih atrakcija.

Putne torbe i koferi našeg putnog programa su razvrastani u tri grupe po veličini:

  • S veličina: od 5.120 rsd do 8.560 rsd
  • M veličina: od 6.208 rsd do 11.232 rsd
  • L veličina: od 7.496 rsd do 13.496 rsd

U zavisnosti od godišnjeg perioda i nabavne dostupnosti, cene se mogu razlikovati. Za sva pitanja i porudžbine pozovite kontakt brojeve ili nam pošaljite poruku.

Za odlazak na odmor nije nam potrebno puno, dobra volja, nekoliko intrigantnih komada odeće, udobne cipele, puna torba za plažu i krema za sunčanje. Doduše, sve to negde moramo i spakovati, jel tako? Putna torba ili kofer itekako su nužni za svako putovanje. Nema osobe koja ih ne voli jer oni jednostavno asociraju na odmor, pauzu od stresa i svih problema.

U posljednje vreme postali su sve popularniji i više ne služe samo kao proizvod koji je potrebno imati već kao nezaobilazan modni detalj.

Koferi za putovanja

Photo by Pok Rie from Pexels https://www.pexels.com/photo/coconut-trees-lined-near-sea-at-daytime-131423/

Bilo da su vam potrebni za poslovno ili turističko putovanje, dobro je imati jake i izdržljive kofere. U ponudi imamo vrhunske atestirane kofere sa garancijom od pet godina Holandskog i Nemačkog proizvođača.

Pojedini su atestirani na udarce, tumbanje stepenicama, neki imaju set rezervnih točkića ili točkiće posebno ojačane za upotrebu po neravnim površinama.

Kontaktirajte nas za informacije o zalihama i karakteristikama željenih kofera.Torbe i neseseri

Photo by Pok Rie from Pexels https://www.pexels.com/photo/coconut-trees-lined-near-sea-at-daytime-131423/

Iako haotične i često frustrirajuće, torbe i tašne su neizostavni pomoćnici moderne žene. Kako ih ima različitih modela, dezena, boja i veličina, ove svakodnevni heroine su sposobne da ponesu celu paletu rešenja za bilo koju goruću sutuaciju. Izbor se svodi na kompromis između kvaliteta izrade, upečatljivošću dezena ili flertujućeg šarma. Ali, šta ako vaš saborac možete imati sva tri atributa?

Oštroumno dizajnirane i ručno šivene, modni aksesoari iz Firence, Italia su deo naše ponude.

Kontaktirajte nas za informacije o zalihama i detaljnim karakteristikama željenih atrakcija.


Prometheus Distribution